Antena 3 Actualitate Corespondenţă specială: Cum arată un spital de dimensiunile unui mic oraş. Peste 8.000 de oameni lucrează aici

Corespondenţă specială: Cum arată un spital de dimensiunile unui mic oraş. Peste 8.000 de oameni lucrează aici

de G.S.    |    29 Noi 2015   •   15:42

A trecut o lună de la tragedia din clubul Colectiv. Douăzeci şi şapte de tineri au ars de vii, iar alţi treizeci şi trei şi-au pierdut viaţa în zilele următoare. 

 
Suntem mai puţini cu 60, iar România s-a schimbat. A căzut Guvernul şi au ieşit la iveală problemele unui sistem corupt, birocraţia, nesimţirea şi nepăsărea angajaţilor din multele instituţii de stat. 
 
Între timp, cei care au supravieţuit tragediei de la Colectiv se luptă în continuare pentru vieţile lor, în colţuri ale lumii care au investit foarte multe resurse în domeniul Sănătăţii. 
 
Un astfel de exemplu este în Israel, la Tel Aviv. Spitalul Sheba se întinde pe o suprafaţă de 600.000 de metri pătraţi. Aici lucrează 8.000 de oameni. O parte dintre ei sunt chiar din România. Medicii de aici au avut doar cuvinte de laudă la adresa lor. 
 
Ca să ne facem o idee despre cât de mare este acest spital, trebuie menţionat că asistenţii folosesc biciclete electrice pentru a se deplasa cu analizele de sânge de la laborator în sălile de operaţie. 
 
Jurnalista Mirela Voicu ne-a povestit ce se întâmplă într-un astfel de spital. 
 

×
Subiecte în articol: Israel Tel Aviv spitale guvern

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close