Antena 3 CNN Actualitate Corespondenţă specială: Cum arată un spital de dimensiunile unui mic oraş. Peste 8.000 de oameni lucrează aici

Corespondenţă specială: Cum arată un spital de dimensiunile unui mic oraş. Peste 8.000 de oameni lucrează aici

Corespondenţă specială: Cum arată un spital de dimensiunile unui mic oraş. Peste 8.000 de oameni lucrează aici
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Noi 2015   •   15:42

A trecut o lună de la tragedia din clubul Colectiv. Douăzeci şi şapte de tineri au ars de vii, iar alţi treizeci şi trei şi-au pierdut viaţa în zilele următoare. 

 
Suntem mai puţini cu 60, iar România s-a schimbat. A căzut Guvernul şi au ieşit la iveală problemele unui sistem corupt, birocraţia, nesimţirea şi nepăsărea angajaţilor din multele instituţii de stat. 
 
Între timp, cei care au supravieţuit tragediei de la Colectiv se luptă în continuare pentru vieţile lor, în colţuri ale lumii care au investit foarte multe resurse în domeniul Sănătăţii. 
 
Un astfel de exemplu este în Israel, la Tel Aviv. Spitalul Sheba se întinde pe o suprafaţă de 600.000 de metri pătraţi. Aici lucrează 8.000 de oameni. O parte dintre ei sunt chiar din România. Medicii de aici au avut doar cuvinte de laudă la adresa lor. 
 
Ca să ne facem o idee despre cât de mare este acest spital, trebuie menţionat că asistenţii folosesc biciclete electrice pentru a se deplasa cu analizele de sânge de la laborator în sălile de operaţie. 
 
Jurnalista Mirela Voicu ne-a povestit ce se întâmplă într-un astfel de spital. 
 

×
Subiecte în articol: Israel Tel Aviv spitale guvern
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close