Antena 3 CNN Actualitate Cea mai bună veste pentru români. Mihai Gâdea, anunț de ultimă oră!

Cea mai bună veste pentru români. Mihai Gâdea, anunț de ultimă oră!

Spitalul Colentina se redeschide. A primit avizul de redeschidere, în condițiile în care foarte mulți pacienți așteptau acest lucru.

Cea mai bună veste pentru români. Mihai Gâdea, anunț de ultimă oră!
08 Iul 2020   •   22:52

Acest aviz a fost semnat în urmă cu puțin timp de către șefa Direcției de Sănătate Publică. Se pare că Spitalul Colentina a reușit să îndeplinească toate condițiile pentru redeschidere. În momentul de față vorbim despre o notificare în vederea eliberării avizului temporar, însă mai sunt mulți pași pe care Spitalul Colentina trebuie să-i facă.

Pacienții cu COVID-19 vor fi transferați în aceste zile în clădirea fostului spital STB, care ar trebui să fie echipată.

Spitalul Colentina este închis pentru bolnavii cronici și sunt primiți doar bolnavi cu COVID-19. Din păcate, mai durează până când vor putea fi primiți și alți pacienți în afară de cei cu coronavirus. Acel corp de clădire al STB trebuie dotat corespunzător, conform cerințelor celor de la DSP. Decizia celor de la DSP va fi urmată și de o decizie a Ministerului Sănătății.

Managerul Spitalului Colentina, testat pozitiv pentru COVID-19

Managerul Spitalului Colentina, testat pozitiv pentru COVID-19

Totuși, există și o veste proastă. Directorul Spitalului Colentina, Remus Mihalcea, a fost infectat cu coronavirus. Managerul a început să se simtă rău începând de luni, a fost testat la Spitalul Victor Babeș, testul a ieșit pozitiv, iar în această dimineață a fost internat la secția de Pneumologie a Spitalului Colentina. E simptomatic, are febră și respiră greu.

×
Subiecte în articol: Spitalul Colentina
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close