Antena 3 CNN Actualitate SRI cu cheltuială se ţine. Spionii dau 110.000 de euro pe detergenţi şi săpunuri

SRI cu cheltuială se ţine. Spionii dau 110.000 de euro pe detergenţi şi săpunuri

SRI cu cheltuială se ţine. Spionii dau 110.000 de euro pe detergenţi şi săpunuri
Sursa foto: Foto: goldcoastpermaculture.org.au
de M.Z.    |    17 Dec 2013   •   09:44

Spionul cu cheltuială se ţine - pare a fi deviza celor de la SRI care nu se uită la bani când vine vorba de curăţenie. Serviciul Român de Informaţii (SRI) va cheltui 110.000 de euro pe detergenţi şi săpunuri care ar trebui să le ajungă angajaţilor în următorii doi ani, scriu jurnaliştii de la Ring.

Interesante sunt şi cerinţele stricte pe care produsele trebuie să le îndeplinească. Intenţia de cumpărare a celor de la SRI sună ca o reclamă. Mai ales că atunci când vine vorba de alegerea produselor de curăţenie, agenţii secreţi sunt extrem de pretenţioşi. Totul trebuie să fie strălucitor şi parfumat, iar mâinile, intens hidratate.

Aşadar, vor fi cumpăraţi aditivi pentru clătirea automată a veselei, care trebuie să lase "vasele şi tacâmurile strălucitoare" şi să împiedice "depunerile de calcar". De asemenea, detergenţii lichizi pentru veselă trebuie să conţină agenţi de hidratare a pielii.

Mai mult, agenţii secreţi vor folosi şi balsam de rufe care trebuie să fie biodegradabil şi să aibă un miros "plăcut, parfumat şi persistent" şi neapărat "să catifeleze şi să protejeze ţesăturile".

Esenţial pentru igiena individuală este şi săpunul. Drept urmare, reprezentanţii SRI vor să cumpere peste 7.000 de săpunuri care să aibă "glicerină şi alte substanţe pentru întreţinerea şi protecţia pielii". Au şi preferinţe în ceea ce priveşte culoarea: roz, alb sau bleu.

Pentru curăţarea parchetului vor folosi un detergent care va avea efect antiderapant, pentru covoare şi tapiţerii soluţiile de curăţenie trebuie să "îndepărteze pete dificile de cafea şi marker", iar pentru suprafeţele de inox, să elimine eficient amprentele.

Reprezentanţii SRI au mai cerut ca autoritatea contractantă să efectueze teste pentru determinarea ph-ului soluţiilor folosite.

×
Subiecte în articol: SRI
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close