Antena 3 CNN Actualitate Directorul Metrorex, care a demolat personal cu ranga chioșcurile lui Ion Rădoi, a fost demis de Dan Vîlceanu. Cine vine la conducerea companiei

Directorul Metrorex, care a demolat personal cu ranga chioșcurile lui Ion Rădoi, a fost demis de Dan Vîlceanu. Cine vine la conducerea companiei

Directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv, a fost revocat din funcția de director general al Metrorex, pe care o ocupa de la începutul lunii martie 2021. Propunerea a fost aprobată miercuri de Consiliul de Administrație la inițiativa ministrului interimar de la Transporturi, Dan Vîlceanu.

Directorul Metrorex, care a demolat personal cu ranga chioșcurile lui Ion Rădoi, a fost demis de Dan Vîlceanu. Cine vine la conducerea companiei
de Dana Musceleanu    |    17 Noi 2021   •   12:18

Ștefan Paraschiv a fost numit la conducerea Metrorex în martie 2021. În perioada mandatului său, caracterizat de o serie de dispute cu USLM - sindicatul metroului, a avut loc demolarea chioșcurilor administrate de o societate ce aparținea sindicatului condus de Ion Rădoi. 

O altă dispută majoră a fost pe tema contractului colectiv de muncă semnat de fosta administrație a Metrorex cu USLM la finele anului trecut, prin care angajații de la metrou au primit o majorare salarială de 18%. Ștefan Paraschiv a încercat să anuleze în instanță documentul, însă a pierdut definitiv procesul. 

Laurențiu Gabriel Trușcă este noul director general al Metrorex, conform publicației clubferoviar.ro, citată de Mediafax. Licențiat în Managementul Afacerilor, precum și în Administrație Publică, Gabriel Trușcă a lucrat anterior în domeniul petrolier, pentru companii private.

Conform deciziei Consiliul de Administrație, noul director Metrorex are un mandat de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii până la maximum 6 luni. 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close