Antena 3 CNN Actualitate Străzile din Ploieşti sunt ciuruite de gropi uriaşe. Soluţia autorităţilor: au început să construiască parcări

Străzile din Ploieşti sunt ciuruite de gropi uriaşe. Soluţia autorităţilor: au început să construiască parcări

Străzile din Ploieşti sunt ciuruite de gropi uriaşe. Soluţia autorităţilor: au început să construiască parcări
de O.P.    |    15 Mar 2012   •   06:17

Zăpada s-a topit iar în Ploieşti au ieşit la iveală gropile din asfalt. Sunt atît de multe încît şoferii, nici dacă fac slalom nu le pot ocoli pe toate. Mai mult, oamenii sunt furioşi că nu doar pe străzile nereparate sunt pline de gropi ci şi drumurile reabilitatea doar cu un an doi în urmă.

Autorităţile au găsit o soluţie: în loc să repare străzile s-au apucat de construit parcări, ca şoferii să aibă unde-şi lăsa maşinile.Reparaţii ale parcărilor şi căilor de acces, lucrări de modernizare şi reabilitare ale străzilor, inclusiv canalizarea cu tot cu racorduri sau amenajarea unor noi parcări. Toate au luat startul, de săptămâna aceasta, în Ploieşti.

Dar, pe lângă aceste obiective stabilite la început de an, care abia au fost demarate, în Ploieşti au apărut şi… foarte multe gropi.

Oricum, conducătorii auto au început să se obişnuiască. Optimişti, oamenii spun că sigur vor fi plombate, doar a venit vremea caldă. Iar în curând vin şi… alegerile locale.

Reprezentanţii municipalităţii dau şi ei asigurări că în curând vor demara şi lucrările de reparaţii curente.

Până vor scăpa de gropile apărute peste iarnă, ploieştenii se pot consola cu ideea că multe dintre cartierele oraşului vor trece printr-o schimbare. Vorbim de investiţii ample, care vizează zeci de străzi. Şi care se ridică la peste 25 de milioane de lei, la care se adaugă TVA-ul.



×
Subiecte în articol: gropi asfaltare canalizare TVA
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close