Antena 3 CNN Actualitate Studentul de la Academia Navală din Constanţa, găsit mort. S-a sinucis din dragoste, pentru că iubita voia să-l părăsească

Studentul de la Academia Navală din Constanţa, găsit mort. S-a sinucis din dragoste, pentru că iubita voia să-l părăsească

Studentul de la Academia Navală din Constanţa, găsit mort. S-a sinucis din dragoste, pentru că iubita voia să-l părăsească
de O.P.    |    13 Ian 2015   •   06:01

Marinarul din Constanţa dispărut de câteva zile a fost găsit mort. Trupul lui Alexandru, student la Academia Navală din Constaţa, a fost adus la mal de apele mării. 

Înainte să se arunce în apa rece, băiatul i-a scris tatălui său că vrea să moară pentru că iubita îl părăsea ca să plece în Marea Britanie.

După 5 zile de căutări trupul lui Alexandru a fost găsit pe o plajă din Mamaia. Părinţii lui nu se mai aşteptau să-l găsească în viaţă.

Câţiva trecători au descoperit trupul băiatului şi au sunat la 112.

Băiatul a plecat de la şcoală joia trecută şi înainte de a recurge la acest  gest i-a trimis tatălui său un mesaj prin care spunea că vrea să-şi ia viaţa deoarece iubita sa voia să plece în Marea Britanie.

Alexandru avea 21 de ani şi era student în anul trei la Academia Navală din Constanţa. Câteva momente cu el au fost surprinse şi în emisiunea "În Premieră", filmat pe bricul Mircea.

Procurorii militari au deschis o anchetă pentru a vedea exact cum a murit  Alexandru.

×
Subiecte în articol: sinucigas
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close