Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Acuzaţiile DNA la adresa Elenei Udrea

Subiectiv: Acuzaţiile DNA la adresa Elenei Udrea

Subiectiv: Acuzaţiile DNA la adresa Elenei Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Feb 2015   •   21:13

Răzvan Dumitrescu a prezentat în ediţia de miercuri a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", câteva dintre acuzaţiile DNA care îi sunt aduse Elenei Udrea, în dosarul Microsoft.

"În anul 2013, pe fondul cercetărilor efectuate de Direcţia Naţională Anticorupţie în legătură cu derularea contractului de licenţiere Microsoft şi a măsurilor asigurătorii dispuse faţă de un om de afaceri vizat de anchetă, Udrea Elena Gabriela ar fi pretins suma de 500.000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justiţie. Există indicii în sensul că remiterea sumelor de bani ar fi avut loc în mai multe tranşe în perioada iulie 2013 - februarie 2014", se arată în referatul DNA.

"În anul 2010, Cocoş Dorin, în baza înţelegerii cu Udrea Elena Gabriela ar fi pretins de la un om de afaceri, administrator al unei societăţi cu obiect de activitate IT, suma de circa 3 milioane euro, pentru a debloca plăţile aferente contractului e-România", se mai arată în referatul procurorilor.

"SRI a fost foarte muncitor. A ştiut totul şi a raportat mai departe unor procurori care nu au făcut nimic, a subliniat jurnalistul luju.ro Răzvan Savaliuc, invitat în emisiune.

×
Subiecte în articol: Subiectiv SRI
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close