Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: De ce tace Traian Băsescu, după scandalul declanşat de Elena Udrea

Subiectiv: De ce tace Traian Băsescu, după scandalul declanşat de Elena Udrea

Subiectiv: De ce tace Traian Băsescu, după scandalul declanşat de Elena Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Feb 2015   •   21:11

Analistul economic Ilie Şerbănescu a comentat, în ediţia de marţi a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", tăcerea fostului preşedinte Traian Băsescu vizavi de scandalul declanşat de Elena Udrea şi atacurile acesteia la adresa şefului interimar al SRI.

"Nu cred că domnul Băsescu are, în situaţia actuală, altă opţiune decât asta. E puţin spus că e complicată situaţia", a afirmat Ilie Şerbănescu, arătând că, pe o scală de la 1 la 10, scandalul care se leagă de numele fostei sale protejate ar fi pe locul 10.

La o "situaţie complicată" s-a referit şi deputatul PNL Vlad Nistor, invitat în emisiune, care a arătat că "instinctul de supravieţuitor" al lui Traian Băsescu îi spune "că nu e deloc momentul să iasă" cu declaraţii.

Cu toate acestea, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, şi-a exprimat convingerea că Traian Băsescu îşi va retrage declaraţiile prin care şi-a exprimat susţinerea Elenei Udrea, în campania electorală.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a răspuns unei publicaţii, care îl contactase pentru o reacţie după dezvăluirile făcute de Elena Udrea, că deocamdată nu doreşte să se implice în viaţa publică.

×
Subiecte în articol: Subiectiv ilie serbanescu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close