Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Subprefectul de Sălaj, Virgil Ţurcaş, a murit, după ce foișorul în care se afla s-a prăbușit, în urma unei vijelii

Subprefectul de Sălaj, Virgil Ţurcaş, a murit, după ce foișorul în care se afla s-a prăbușit, în urma unei vijelii

Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav astăzi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat în urmă cu puțin timp.

Subprefectul de Sălaj, Virgil Ţurcaş, a murit, după ce foișorul în care se afla s-a prăbușit, în urma unei vijelii
de Mia Lungu    |    21 Iun 2022   •   16:15

Potrivit ISU Sălaj, autoritățile au fost sesizate, astăzi, prin apel la 112 cu privire la faptul că acoperișul unui foișor din localitatea Hurez în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj de la Ambulanță.

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, în persoana subprefectului Virgil Ţurcaş. Acesta a fost preluat și transportat la Horoatu Crasnei, de unde trebuia preluat de elicopterul SMURD. Din păcate, acesta nu a putut fi salvat.

"Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat", spune Lucian Andrei Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

Lucian Bode, mesaj de condoleanțe, după primirea veștii

"Am primit cu mare durere în suflet vestea decesului prietenului și colegului meu, subprefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș.

Cuvintele rostite nu reușesc să exprime profunda durere pe care o simt la atât de neașteptata despărțire de un OM, un coleg, un prieten alături de care am visat să construim o viață mai bună pentru comunitatea noastră.

În aceste momente tragice, gândurile mele se îndreaptă către familia îndoliată. Dumnezeu să le dea putere să treacă peste acest moment greu!

Drum lin, prieten drag!

Dumnezeu să te aibă în paza Lui!", a scris Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, pe Facebook.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close