Antena 3 CNN Actualitate Suceava: Doi tineri, prinşi la frontieră cu 8.500 de pachete cu ţigări de contrabandă

Suceava: Doi tineri, prinşi la frontieră cu 8.500 de pachete cu ţigări de contrabandă

Suceava: Doi tineri, prinşi la frontieră cu 8.500 de pachete cu ţigări de contrabandă
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
03 Feb 2012   •   17:13

Doi tineri au fost prinşi, vineri, în timp ce încercau să transporte peste frontiera româno-ucraineană 8.500 de pachete cu ţigări de contrabandă în valoare de peste 80.000 de lei, informează Mediafax. Potrivit Serviciului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, poliţiştii din cadrul SPF Brodina au observat, la aproximativ 1,5 kilometri de linia de frontieră nişte persoane care transportau mai multe colete voluminoase.
   
În momentul în care poliţiştii de frontieră au somat suspecţii să se oprească pentru verificări, aceştia au abandonat coletele şi au încercat să fugă.
   
Cei doi, un tânăr în vârstă de 27 de ani şi un altul de 18 ani, au fost prinşi şi identificaţi, ambii fiind din comuna suceveană Straja.
   
Totodată, în coletele abandonate de tineri s-au găsit aproximativ 8.500 de pachete cu ţigări provenite din contrabandă. Poliţiştii de frontieră suceveni au anunţat şi autorităţile de frontieră ucrainene care au informat că au descoperit mai multe urme şi indicii, iar în prezent cazul este cercetat în comun de autorităţile române şi ucrainene.
   
Cei doi sunt cercetaţi pentru trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă, iar ţigările au fost confiscate.

×
Subiecte în articol: tigari contrabanda verificari
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close