Antena 3 CNN Actualitate Sună adunarea în PDL: Parlamentari aduşi pe viscol cu o cursă charter pentru a vota noul Guvern

Sună adunarea în PDL: Parlamentari aduşi pe viscol cu o cursă charter pentru a vota noul Guvern

Sună adunarea în PDL: Parlamentari aduşi pe viscol cu o cursă charter pentru a vota noul Guvern
Sursa foto: Foto: todayinsurance.co.uk
08 Feb 2012   •   22:23

O cursă charter a fost trimisă, marţi seară, în plin viscol, în Constanţa, pentru a aduce în Capitală parlamentarii coaliţiei aflată la guvernare, în contextul în care Guvernul nou format îşi aşteaptă votul de încredere în Parlament.

Informaţia a fost dezvăluită în cadrul ediţiei de marţi seară a emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3.

Aeronava a aterizat pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogâlniceanu din Constanţa de unde i-a preluat pe parlamentarii puterii. Parlamentarii opoziţiei nu au fost contactaţi şi nici informaţi cu privire la această cursă.

Deputatul Ahmed Aledin, reprezentantul Minorităţii turco-tătare în Parlament a confirmat la Antena 3, în cadrul unei convorbiri telefonice, că o aeronavă charter de la Bucureşti l-a adus din Constanţa, împreună cu alţi deputaţi din coaliţie.

Am primit o informaţie din partea domnului subprefect dacă mă interesează să ajung cu o cursă în seara aceasta. Doream să ajung neapărat la Bucureşti, am plătit biletul şi am venit la Bucureşti."

 


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA COMPLETĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: avion avioane guvern
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close