Antena 3 Actualitate Surpriză uriașă de la ANM! Ce se întâmplă cu vremea începând de joi, 23 ianuarie 2020. Ziua în care temperaturile vor urca până la 14 grade Celsius

Surpriză uriașă de la ANM! Ce se întâmplă cu vremea începând de joi, 23 ianuarie 2020. Ziua în care temperaturile vor urca până la 14 grade Celsius

de S.T.    |    22 Ian 2020   •   14:00
Surpriză uriașă de la ANM! Ce se întâmplă cu vremea începând de joi, 23 ianuarie 2020. Ziua în care temperaturile vor urca până la 14 grade Celsius Foto: pixabay.com

Prognoza meteo pentru 23, 24 și 25 ianuarie 2020.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 23 ianuarie 2020. Cerul va fi variabil cu înnorãri în prima parte a intervalului în nordul, centrul şi estul ţãrii şi mai mult senin în rest. Va ninge slab, pe arii restrânse la munte, în Transilvania şi izolat în Moldova, iar în Dobrogea vor fi condiţii pentru precipitaţii mixte. 

Pe parcursul zilei vântul va avea intensificãri în Carpaţii Meridionali, cu rafale de peste 90...100 km/h, local şi temporar în Moldova, cu viteze de 70...80 km/h, dar şi în nord-estul Munteniei şi în Dobrogea, unde rafalele vor depãşi 55...65 km/h, iar trecãtor şi la cote mai reduse în Transilvania şi Oltenia. Noaptea va slãbi în intensitate, astfel cã uşoare intensificãri se vor menţine doar pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 1 şi 8 grade, iar cele minime între -11 şi 0 grade, uşor mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cu totul izolat, vor fi condiţii de ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 24 ianuarie 2020. Vremea va fi în general frumoasã, cu cer variabil şi valori termice diurne mai ridicate decât în mod caracteristic acestei date.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, în special pe creste, iar trecãtor şi pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 11 grade, iar cele minime între -10 şi 1 grad, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat vor fi condiţii de ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 25 ianuarie 2020. Vremea se va menţine în general frumoasã, iar valorile termice diurne vor fi cu mult mai ridicate faţã de mediile multianuale specifice perioadei.

Cerul va fi mai mult senin pe parcursul zilei, dar va avea înnorãri temporare noaptea în regiunile vestice şi nord-vestice, unde izolat se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formã de ploaie, ce vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 14 grade, iar cele minime între -8 şi 3 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest şi pe litoral. Izolat, vor fi condiţii de ceaţã.

Citiți și:

Alertă meteo de ultimă oră: Cod galben de vânt puternic în mai bine de jumătate de țară

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close