Antena 3 CNN Actualitate Suspect reţinut în cazul bărbatului lovit cu maşina şi injughiat mortal, la Constanţa

Suspect reţinut în cazul bărbatului lovit cu maşina şi injughiat mortal, la Constanţa

Suspect reţinut în cazul bărbatului lovit cu maşina şi injughiat mortal, la Constanţa
03 Mar 2014   •   17:11

Procurorii constănţeni au reţinut un suspect în cazul crimei comise sâmbătă noapte în comuna Cuza Vodă, unde un bărbat de 34 de ani a fost lovit cu maşina şi apoi înjunghiat mortal, în urma unei altercaţii între două grupuri de tineri care s-au luat la bătaie în faţa unei discoteci, informează MEDIAFAX.
   
În urma cercetărilor, procurorii Parchetului Tribunalului Constanţa au dispus reţinerea unui tânăr din Medgidia, Ion Cristea, de 24 de ani, cercetat pentru omor.
   
Luni, în cazul bărbatului a fost formulată propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceasta fiind trimisă Tribunalului Constanţa.
   
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică douã grupuri de tineri, unul din comuna Mihail Kogălniceanu şi unul din Medgidia, s-au luat la bătaie, cu bâte şi cuţite, în faţa uneii discoteci din Cuza Vodă, cearta pornind, cel mai probabil, de la o fată.
   
Unul dintre tineri, în vârstă de 34 de ani, a încercat să fugă, sărind un gard din apropierea discotecii, dar a fost lovit cu maşina de către agresori şi apoi a fost înjunghiat. El a murit în drum spre spitalul din Medgidia. De asemenea, un frate al bărbatului înjunghiat mortal a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu mai multe traumatisme, dar viaţa sa nu este în pericol.
   

×
Subiecte în articol: Medgidia
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close