Antena 3 CNN Actualitate Tânăr din Constanţa, al cărui tată a murit de COVID-19 în urmă cu două zile, huiduit de protestatari: "Să vă fie ruşine!"

Tânăr din Constanţa, al cărui tată a murit de COVID-19 în urmă cu două zile, huiduit de protestatari: "Să vă fie ruşine!"

Un tânăr din Constanţa, al cărui tată a murit în urmă cu două zile din cauza COVID-19, a fost huiduit de protestatari, în această seară, după ce a ieşit la geam şi i-a îndemnat pe aceştia să meargă la spital şi să vadă cu ochii lor ce se întâmplă acolo.

Tânăr din Constanţa, al cărui tată a murit de COVID-19 în urmă cu două zile, huiduit de protestatari: "Să vă fie ruşine!"
Sursa foto: Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    30 Mar 2021   •   21:11

"De ce protestaţi? Să intraţi la secţie, la AT, la Boli Infecţioase (n.r. Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa), să vedeţi ce înseamnă acolo oameni cu COVID. Nu mai protestaţi aşa! E război! Nu vă daţi voi seama!

Ei se dau de toate să îi facă bine şi ei protestează.

A murit tata acum două zile de COVID. Acum două zile a murit tata de COVID şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine! Oamenii ăia, la Infecţioase acolo, se luptă pentru voi şi voi? Sunteţi nişte idioţi! Să n-ajungeţi acolo!", a strigat tânărul de la geam către protestatari.

În acel moment, tânărul a fost tras în casă de o femeie, iar protestatarii au început să îl huiduie.

Aproximativ 200 de oameni protestează, pentru a treia zi la rând, pe străzile din Constanţa. Oamenii au ieşit, în această seară, şi au pornit în marş pe marile bulevarde ale oraşului pentru a protesta faţă de noile restricţii impuse de Guvern şi faţă de obligativitatea purtării măştii de protecţie.

×
Subiecte în articol: Constanța protest COVID-19
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close