Antena 3 Actualitate Tânăr din Constanţa, al cărui tată a murit de COVID-19 în urmă cu două zile, huiduit de protestatari: "Să vă fie ruşine!"

Tânăr din Constanţa, al cărui tată a murit de COVID-19 în urmă cu două zile, huiduit de protestatari: "Să vă fie ruşine!"

de Cătălina Buzoianu    |    30 Mar 2021   •   21:11
Tânăr din Constanţa, al cărui tată a murit de COVID-19 în urmă cu două zile, huiduit de protestatari: "Să vă fie ruşine!"
Sursa foto: Antena 3

Un tânăr din Constanţa, al cărui tată a murit în urmă cu două zile din cauza COVID-19, a fost huiduit de protestatari, în această seară, după ce a ieşit la geam şi i-a îndemnat pe aceştia să meargă la spital şi să vadă cu ochii lor ce se întâmplă acolo.

"De ce protestaţi? Să intraţi la secţie, la AT, la Boli Infecţioase (n.r. Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa), să vedeţi ce înseamnă acolo oameni cu COVID. Nu mai protestaţi aşa! E război! Nu vă daţi voi seama!

Ei se dau de toate să îi facă bine şi ei protestează.

A murit tata acum două zile de COVID. Acum două zile a murit tata de COVID şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine! Oamenii ăia, la Infecţioase acolo, se luptă pentru voi şi voi? Sunteţi nişte idioţi! Să n-ajungeţi acolo!", a strigat tânărul de la geam către protestatari.

În acel moment, tânărul a fost tras în casă de o femeie, iar protestatarii au început să îl huiduie.

Aproximativ 200 de oameni protestează, pentru a treia zi la rând, pe străzile din Constanţa. Oamenii au ieşit, în această seară, şi au pornit în marş pe marile bulevarde ale oraşului pentru a protesta faţă de noile restricţii impuse de Guvern şi faţă de obligativitatea purtării măştii de protecţie.

×
Subiecte în articol: Constanța protest COVID-19

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close