Antena 3 CNN Actualitate Evadatul de la Urziceni a încercat să intre cu forța peste o femeie, în casă. Tânărul, surprins de camerele de supraveghere

Evadatul de la Urziceni a încercat să intre cu forța peste o femeie, în casă. Tânărul, surprins de camerele de supraveghere

Individul care a evadat dintr-o secție de Poliție din Urziceni este, în acest moment, într-un sat din județul Ialomița. Localnicii au cerut ajutorul poliției după ce evadatul ar fi încercat să intre în casă peste o femeie. În acest moment, acolo sunt mai multe echipaje de polițiști și jandarmi care încearcă să îl identifice pe bărbat.

Evadatul de la Urziceni a încercat să intre cu forța peste o femeie, în casă. Tânărul, surprins de camerele de supraveghere
de Georgiana Adam    |    27 Aug 2021   •   08:47

În urmă cu două zile, în timpul audierilor, bărbatul le-a spus polițiștilor că are nevoie la toaletă. Un agent l-a însoțit pe acesta până la ușa grupului sanitar. Odată intrat acolo, a deschis fereastra, a sărit și a fugit. 

Bărbatul a fost observat de mai mulți localnici din Gârbovi, Ialomița, localitate situată la 10 kilometri de Urziceni. Tânărul a fost surprins chiar de camerele de supraveghere montate în localitate. Mai multe decât atât, acesta a încercat sa intre într-o locuință, peste o femeie singură. Localnicii au încercat să îl prindă dar individul a reușit, din nou, să fugă. Pe drum a lovit un tânăr, care a încercat să îl prindă. 

Poliția susține că se fac tot mai multe verificări după ce nenumărate apeluri au fost primite de la cetățeni care susțin că l-au văzut. Însă cei de la IPJ Ialomița confirmă faptul că încă nu au reușit să îl prindă și nici măcar să îl localizeze. 

Un tânăr de 18 ani a evadat din secția de Poliție Urziceni, pe geamul de la baie. Este căutat în tot județul Ialomița

Tânărul de 18 ani, aflat în arest preventiv, a evadat din secția de Poliție, pe geamul de la baie. Agenții au instituit filtre în tot județul Ialomița.

Incidentul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 17:30.

Tânărul evadat și un alt băiat de 17 ani erau cercetați sub aspectul săvârșirii de furt calificat și conducere fără permis.

Ambii erau arestați preventiv, iar în momentul în care s-a întâmplat evenimentul, cei doi se aflau în audieri.

La un moment dat, a solicitat să meargă la toaleta din incinta secției de Poliție din Urziceni.

Deși era păzit de polițiști, tânărul a reușit să evadeze, sărind pe geamul de la baie.

Au fost instituite filtre în tot județul Ialomița, dar și forțe suplimentare de la Serviciile Operative, pentru prinderea tânărului.

Persoana în cauză are următoarele semnalmente: 1,80 metri înălțime, păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare.

În momentul evadării tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripții albe, blugi negri și adiași albi, fără șireturi.

 

 

×
Subiecte în articol: evadat Urziceni
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close