Antena 3 CNN Actualitate Tânăr făcut KO la metrou, după ce a râs de oamenii care purtau măști de protecție

Tânăr făcut KO la metrou, după ce a râs de oamenii care purtau măști de protecție

Un tânăr a fost făcut knock-out (KO) la metrou, după ce a râs de oamenii care purtau măști de protecție și îi numea 'animalele mele de companie'. Momentul în care tânărul, care nu purta mască, a fost lovit și lăsat inconștient, a fost surprins de martori cu telefoanele mobile.

Tânăr făcut KO la metrou, după ce a râs de oamenii care purtau măști de protecție
Sursa foto: Instagram
de Alin Tarnovschi    |    18 Aug 2020   •   00:15

Totul s-a întâmplat într-un metrou din Londra, acolo unde tânărul s-a urcat fără mască de protecție și a început să îi batjocorească pe cei care purtau masca.

La un moment dat, tânărul a continuat să îi jignească pe ceilalți călători despre care spunea că sunt imigranți și le cerea să se întoarcă acasă, iar ceilalți pasageri au început să filmeze momentul.

Tânărul s-a referit la oamenii care purtau mască ca la 'animalele sale de casă' și a fost confruntat de un grup de tineri de culoare.

Acesta a continuat să facă remarci rasiste la adresa tinerilor de culoare și i-a spus unei tinere, care filma cu telefonul mobil, că aceștia sunt sub demnitatea albilor.

În acel moment, unul dintre tineri s-a apropiat de acesta și l-a lovit cu pumnul în față, notează Daily Mail.

După ce a fost lovit, tânărul s-a prăbușit și a rămas inconștient pe podeaua metroului, iar imaginile au devenit virale pe rețelele sociale.

×
Subiecte în articol: metrou
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close