Antena 3 CNN Actualitate Tânăr din Sânmartin, ameninţat cu pistolul şi bătut de un bodyguard în propria casă | VIDEO

Tânăr din Sânmartin, ameninţat cu pistolul şi bătut de un bodyguard în propria casă | VIDEO

Un tânăr din Sânmartin a fost amenințat cu arma și bătut de un bodyguard de la firma de pază din Oradea cu care avusese contract. Se pare că agenții au continuat să ii ceară bani chiar și după ce contractul fost reziliat. Când tânărul a refuzat să mai plătească taxa de protecție a fost bătut chiar în propria casă de unul dintre agenții de pază.

Tânăr din Sânmartin, ameninţat cu pistolul şi bătut de un bodyguard în propria casă | VIDEO
de Mia Lungu    |    15 Mar 2021   •   16:53

Camerele de supraveghere montate în locuința tânărului au surprins momentul în care un individ intră în casă, îl amenință cu pistolul și îl lovește. 

Victima spune că este vorba de un angajat al firmei Coloseum din Oradea, cu care avea contract pentru servicii de pază pentru un parc de dezmembrări auto pe care îl deține. Factură lunară era de 150 de lei pe luna, dar se pare că agenții îi cereau mereu 300 lei. 

După ce contractul a fost reziliat, în urmă cu 3 luni, agenții au continuat să vină și să îi ceară bani și să îl amenințe. Tânărul susține că i-a fost frică să îi reclame mai devreme.

Acesta spune că a sunat la 112, a depus o plângere la poliție și s-au declanșat deja cercetări în acest caz. În cursul zilei de luni acesta a fost și la medicină legală pentru a fi evaluat și a obține un certificat de medicină legală care să ateste că a fost bătut.

×
Subiecte în articol: tanar Sânmartin pistolul bodyguard batut
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close