Antena 3 CNN Actualitate O tânără însărcinată a fost găsită moartă în frigiderul din apartament | Mama tinerei a făcut îngrozitoarea descoperire

O tânără însărcinată a fost găsită moartă în frigiderul din apartament | Mama tinerei a făcut îngrozitoarea descoperire

O tânără, însărcinată în două luni, a fost găsită moartă în frigiderul din apartamentul său. Mama ei a fost cea care a făcut îngrozitoarea descoperire, după ce aceasta nu i-a mai răspuns la telefon câteva zile.

O tânără însărcinată a fost găsită moartă în frigiderul din apartament | Mama tinerei a făcut îngrozitoarea descoperire
Sursa foto: Instagram
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2023   •   13:41

Maless Mooney, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din centrul orașului Los Angeles pe 12 septembrie. Ea fusese bătută și legată înainte de a fi băgată în propriul frigider, potrivit autopsiei.

De asemenea, autopsia a relevat traume provocate de un corp contondent pe anumite părți ale corpului ei. Testele toxicologice au arătat că tânăra avea cocaină și alcool în organismul ei, potrivit raportului de autopsie.

Mama tinerei a fost cea care a făcut îngrozitoarea descoperire. Ea a sunat la poliție când nu a mai reușit să dea de fiica ei. Când ofițerii au intrat în apartament, au găsit o baltă de sânge sub corpul ei fără viață, care era "îndesat în frigider", potrivit raportului citat de people.com.

Sora lui Mooney, a declarat că era însărcinată în două luni când a murit și și-a dorit întotdeauna să fie mamă.

"Nu îmi pot imagina prin ce a trecut sora mea și mă doare măcar să mă gândesc la asta”, a spus ea pentru presa. Mooney se mutase doar luna trecută în clădirea de apartamente de lux.

×
Subiecte în articol: SUA
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close