Antena 3 CNN Actualitate Târg de adopţii câini, sâmbătă 7 mai, în parcul Kiseleff

Târg de adopţii câini, sâmbătă 7 mai, în parcul Kiseleff

Târg de adopţii câini, sâmbătă 7 mai, în parcul Kiseleff
Sursa foto: Foto: secretaryofinnovation.com
06 Mai 2011   •   12:52

Targul de adoptii de câini din Parcul Kiseleff, organizat de Primaria Sectorului 1 are loc sambata, 7 mai, si duminica, 8 mai 2011, incepand cu orele  10.00.

Campaniile de adoptie a cainilor fara stapan revin in parcurile din Sectorul 1. Zeci de caini, adunati de pe strazile Sectorului 1 si adapostiti la Adapostul din Sos. Odai, nr. 3-5, isi asteapta nerabdatori noii stapani.

Bucurestenii care vor sa adopte un caine pot veni sambata, 7  mai, si duminica, 8 mai 2011, incepand cu orele 10.00, in parcul  Kiseleff, unde pot alege un caine oferit spre adoptie de Serviciul  Politia Animalelor din randul celor 40 de exemplare prezentate (adulti  si pui).

Cainii oferiti spre adoptie sunt vaccinati, sterilizati,  le-au fost montate microcipuri si au carnete care dovedesc ca sunt  clinic sanatosi. Actele de adoptie vor fi intocmite pe loc, cainii  putand fi preluati de potentialii proprietari chiar din parc.

Incepand cu aceasta luna vor avea loc campanii similare si in parcurile Regina Maria si Bazilescu. 

Bucurestenii  care vor sa adopte un caine o pot face si direct de la adapostul din   Sos. Odai, nr. 3-5, de luni pana vineri intre orele 09:00-14:00.

 

×
Subiecte în articol: catei
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close