Antena 3 CNN Actualitate Târg de ciocolată şi dulciuri bio într-un mall din capitală

Târg de ciocolată şi dulciuri bio într-un mall din capitală

Târg de ciocolată şi dulciuri bio într-un mall din capitală
Sursa foto: Foto: mucroz.info
22 Ian 2012   •   22:12

Ciocolată de casă cu afine, pentru început. Baclava bine însiropată, ca să-ţi faci pofta. În punguţă, pentru acasă, bomboane învelite în marţipan şi fructe uscate confiate. Iar pentru cei mici, figurine dulci şi colorate. Asta au ales azi, la desert, toţi cei care au trecut pe la târgul de ciocolată şi dulciuri organizat într-un mall din capitală. Şi-au plecat tare fericiţi.

Gustoasă şi sănătoasă, cicolata de casă a fost vedeta weekend-ului. Combinată cu fructe confiate, seminţe de pin, alune sau fistic s-a vândut pe bandă rulantă. Chiar dacă suta de grame costa 10 lei. Iar la hipermarket, ciocolata obişnuită costă câţiva lei suta de grame.

La mare căutare au fost şi dulciurile colorate. Îmbrăcate în marţipan, mov sau verzi, broscuţele de ciocolată şi fructele uscate au făcut cu ochiul tuturor copiilor.

Comercianţii garantează că sunt sută la sută bio. Nu conţin zahăr, făină şi nici ouă. Sunt îndulcite doar cu fructuoză. Perfecte pentru doamnele preocupate de siluetă.

La târgul de ciocolată au participat mai bine de 20 de producători şi comercianţi din toate colţurile ţării, dar şi din Ungaria şi Turcia.

 


×
Subiecte în articol: ciocolata
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close