Antena 3 CNN Actualitate Un tată şi-a dat viaţa pentru a-şi salva fiica de la înec pe plaja din Mamaia

Un tată şi-a dat viaţa pentru a-şi salva fiica de la înec pe plaja din Mamaia

Vin detalii infiorătoare după tragedia în care şi-au pierdut viaţa trei oameni în staţiunea Mamaia. Un tată şi-a dat viaţa pentru a-şi salva fiica din marea învolburată.

de Cătălina Buzoianu    |    16 Aug 2023   •   14:30

Acesta a intrat fără să ezite în apă pentru a o aduce la mal pe fata sa de 16 ani, care fusese luată de curenţi. În ciuda faptul că oamenii au făcut un lanţ uman, bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Alţi doi bărbaţi au murit încercând să o salveze pe tânără.

Citeşte şi: Lanţ uman pe o plajă din Mamaia pentru salvarea a cinci oameni aflaţi în pericol de înec

Totul s-a întâmplat luni, pe plaja Victoria din staţiunea Mamaia, acolo unde o tânără a intrat în mare şi a fost trasă de curenţi. Tatăl ei a sărit în valuri pentru a o salva, iar alţi trei bărbaţi au sărit în ajutorul lor.

În total, cinci oameni au intrat în marea învolburată, iar oamenii aflaţi pe plajă au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutor.

Între timp, au format un lanţ uman şi au intrat în apă pentru a-i aduce la mal pe cei cinci aflaţi în pericol. Tânăra de 16 ani a fost adusă la mal, iar ulterior un alt tânăr a ajuns şi el pe plajă, ambii fiind transportaţi conştienţi la spital.

Ceilalţi trei bărbaţi au fost aduşi pe plajă, însă erau inconştienţi. Medicii s-au luptat mai bine de o oră să îi readucă la viaţă, însă toate eforturile au fost în zadar. Printre cele trei victime se numără şi tatăl tinerei care a supravieţuit tragediei din Mamaia.

×
Subiecte în articol: Mamaia Constanța plaja
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close