Antena 3 Actualitate O ţeavă de gaze s-a spart lângă Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. 16 oameni au fost evacuaţi

O ţeavă de gaze s-a spart lângă Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. 16 oameni au fost evacuaţi

02 Apr 2021   •   12:21
O ţeavă de gaze s-a spart lângă Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. 16 oameni au fost evacuaţi

Pericol uriaş în Bucueşti, după ce o ţeavă de gaze s-a spart lângă spitalul Grigore Alexandrescu. 16 oameni au fost evacuaţi. Pompierii şi poliţiştii sunt la faţa locului.

Din primele informaţii, se pare că un autovehicul ar fi lovit o conductă de gaz aflată la suprafaţă, pe şoseaua Clopotarii Vechi din Capitală, din Sectorul 1, la doi paşi de Piaţa Victoriei şi la doi paşi de spitalul pentru copii, Grigore Alexandrescu.

În acest moment, la faţa locului intervin cei de la operatorul de gaz. 16 persoane au fost evacuate din clădirile din preajmă.

Efectiv gazul a fost oprit în această zonă. Angajaţii încearcă să repare acea fisură creată la suprafaţă, după care gazul va fi repornit, iar persoanele evacuate vor putea intra în locuinţe. 

Şoseaua a fost blocată. Poliţiştii au oprit traficul pe şosea. La faţa locului au ajuns şi  pomperii, pentru a se asigura că nu va lua loc niciun incendiu.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close