Antena 3 Actualitate IMAGINI ȘOCANTE cu o supravieţuitoare din Colectiv. „Corupția m-a lăsat fără mâini”

IMAGINI ȘOCANTE cu o supravieţuitoare din Colectiv. „Corupția m-a lăsat fără mâini”

de S.T.    |    10 Iun 2016   •   12:41
IMAGINI ȘOCANTE cu o supravieţuitoare din Colectiv. „Corupția m-a lăsat fără mâini”

O tânără rănită grav în club Colecitv a arătat la şapte luni după tragedie urmele infernului.

Mariana Oprea sau Tedy, cum îi spun apropiații, este una dintre supravieţuitoarele incendiului din Colectiv. Are doar 29 de ani şi în ultimele luni s-a luptat din greu pentru viaţa ei.

A fost internată la Spitalul Militar, apoi la clinica AKH din Austria. La mâna dreaptă mai are patru degete, iar la mâna stângă degetele i-au fost amputate.

„Nu doctorii ci corupția m-a lăsat fără mâini, ca pe un hoț pe care îl prinzi la furat, asta mi-a fost răsplata pentru toți acei ani în care am închis ochii la nedreptățile din jur, spunându-mi că nu am ce să fac, tot ce-mi rămâne de făcut este să îmi văd de drum cât mai departe de lucrurile astea. Nu am stiut că și eu contez și eu pot schimba ceva, aș fi vrut să fi luat atitudine mai devreme... Nu trebuie să faci nimic să ajungi așa, e suficient doar să întorci capul în direcția cealaltă și soarta ți se poate schimba iremediabil”, este mesajul ei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close