Antena 3 CNN Actualitate Tehnici de intimidare la Arad? Pliante cu articole de lege privind protestele publice, împărțite de jandarmi

Tehnici de intimidare la Arad? Pliante cu articole de lege privind protestele publice, împărțite de jandarmi

Tehnici de intimidare la Arad? Pliante cu articole de lege privind protestele publice, împărțite de jandarmi
Sursa foto: Foto: danijurma.blogspot.com/
19 Ian 2012   •   22:11

Românii au continuat să protesteze pentru a opta zi la rând în orașele țării, iar Aradul nu a făcut excepție de la regulă. De această dată însă cetățenii din Arad s-au confruntat cu o situație ciudată pe care ne-au semnalat-o pe adresa de e-mail [email protected].

Cristina M. ne-a scris că, în timp ce manifestanții erau încă în fața Primăriei, jandarmii din Arad (o doamna s-a recomandat fiind căpitan de Jandarmerie) le-au împărțit niște pliante. Cristina M. este de părere că acestea aveau menirea de ai intimida pe cetățenii aflați acolo.

Același lucru ne-a fost semnalat și de Dani J. ”Astazi a avut loc o premiera in Arad, oamenii au fost somati sa paraseasca platoul din fata primariei. Erau peste 400 de persoane pana cand au venit jandarmii si au impartit pliante si au somat oamenii sa paraseasca platoul, evident ca in scurt timp toti s-au conformat”, a scris Dani.

Iată mai jos (si in Galeria FOTO) pliantul prin care arădenilor li se comunicau condițiile în care au voie să își manifeste dreptul la liberă exprimare, în condițiile în care ei nu erau organizați.






×
Subiecte în articol: protest Arad
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close