Antena 3 CNN Actualitate Televizoare de ultimă generaţie! La 49 de lei bucata!

Televizoare de ultimă generaţie! La 49 de lei bucata!

Televizoare de ultimă generaţie! La 49 de lei bucata!
de S.T.    |    18 Iun 2014   •   08:12

Televizoare de ultimă generaţie, la 49 de lei bucata! A fost oferta de Paşte a unui magazin online. O ofertă de care clienţii au profitat din plin - unii şi-au cumpărat şi câte 200 de televizoare.

Când au fost informaţi că discountul nu e real, ci doar o eroare de soft, oamenii şi-au angajat avocaţi şi au mers să-şi ceară produsele comandate în instanţă. Iar instanţa le-a dat dreptate. Îşi vor primi televizoarele de 2.500 de lei la oferta unică de 49 de lei! Cât un abonament TV pe o lună !

În două zile cât a durat oferta, aproape o mie de români s-au grăbit să cumpere un televizor la preţul unui abonament tv pe o lună. Iar comanda e comandă, trebuie respectată. Reprezentanţii magazinului online spun că nu este vorba de o ofertă reală. În cazul de faţă e vorba despre o eroare tehnică apărută în afara orelor de program, în perioada sărbatorilor de Paşti, situaţie ce a îngreunat rezolvarea problemei în timp operativ, afirmă reprezentanţii companiei.

Nemulţumiţi de răspuns, zeci de clienţi au dat în judecată magazinul. Iar instanţa le-a dat dreptate în parte. Clienţii au dreptul să primească un televizor la preţul de 49 de lei, indiferent de câte produse au comandat.

Magazinul online a primit aproape o mie de comenzi la oferta de 49 de lei, majoritatea din ele având mai mult de 4 bucăţi pe cerere. Dar au fost cazuri de clienţi care au cumpărat chiar şi 200 de televizoare.

×
Subiecte în articol: televizoare
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close