Antena 3 CNN Actualitate O tânără de 20 de ani a căzut pe șinele de metrou, la stația Lujerului din Capitală. Medicii încearcă să o salveze

O tânără de 20 de ani a căzut pe șinele de metrou, la stația Lujerului din Capitală. Medicii încearcă să o salveze

Incident șocant în această dimineață, la stația de metrou Lujerului, din Capitală.

O tânără de 20 de ani a căzut pe șinele de metrou, la stația Lujerului din Capitală. Medicii încearcă să o salveze
de Laura Dinu    |    09 Iun 2021   •   09:16

Update: 09:35. Tânăra a fost extrasă de sub tren, preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță București - Ilfov și transportată la Spitalul Universitar.

„La momentul extragerii, această era inconștientă, însă respira. Pentru gestionarea situației de urgență s-a acționat cu un echipaj al Grupului Special de Salvatori, un echipaj de prim ajutor SMURD, o autospecială de descarcerare si cu o autospecială cu apă și spumă”, spun reprezentanții ISU București-Ilfov, potrivit Mediafax

O tânără de doar 20 de ani a căzut pe șinele de tren și a fost prinsă sub garnitură, mai exact între vagoanele 4 și 5.

În acest moment, medicii încearcă să o scoată de sub garnitura de tren, tânăra dând semne de viață. 

La fața locului intervin reprezentanți a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cât și echipaje de la SMURD și Descarcerare. 

Nu se știe, în momentul de față, dacă este vorba despre o tentativă de suicid sau o întâmplare nefericită.  

Traficul în zonă este blocat. 

”Metrorex informează ca astăzi, 09.06.2021, începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1.

Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației.

De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile:

  • Preciziei – Lujerului, linia 2
  • Eroilor 1 – Preciziei, linia 2

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul” transmite Metrorex. 

 

×
Subiecte în articol: metrou
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close