Antena 3 CNN Actualitate Teodor Meleșcanu a anunțat instituirea celulei de criză la MAE, privind atentatele din Sri Lanka. Mai mulți români, printre care și copii, sub teroarea din Colombo

Teodor Meleșcanu a anunțat instituirea celulei de criză la MAE, privind atentatele din Sri Lanka. Mai mulți români, printre care și copii, sub teroarea din Colombo

Teodor Meleșcanu a anunțat instituirea celulei de criză la MAE, privind atentatele din Sri Lanka. Mai mulți români, printre care și copii, sub teroarea din Colombo
Sursa foto: Foto: Gov.ro
21 Apr 2019   •   13:20

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat duminică la Antena 3 că urmărește cu interes evoluția evenimentelor din Sri Lanka. Teodor Meleșcanu a anunțat că la ministerul de Externe se va institui celulă de criză pentru a rezolva cât mai bine această problemă.

Citește și MAE, anunț despre românii care au fost prinși de infernul din Sri Lanka: Avem un grup de opt copii cu însoțitor, care sunt în siguranță. Recomand turiștilor să grăbească plecarea!

”Vreau să transmit tuturor românilor de acolo un mesaj. Ar fi bine să își grăbească plecarea. Dacă au nevoie de absolut orice asistență să sune la acest număr 0094777882539. Vom institui celulă de criză la ministerul de Externe pentru a discuta această problemă” , a declarat Meleșcanu, la Antena 3.

Bilanţul seriei de explozii produse duminică la biserici şi hoteluri de lux din Sri Lanka a crescut la 158 de morţi, dintre care 35 de străini, transmite AFP citând o sursă din cadrul poliţiei. 

Alte 254 de persoane au fost internate la spital în capitala Colombo şi încă 60 de răniţi au fost înregistraţi în două dintre explozii survenite în afara capitalei. 

Citește și Român prins în infernul din Sri Lanka. Mărturia exclusivă a turistului

Cel puţin 64 de oameni au murit chiar în capitală, unde au fost lovite de explozii trei hoteluri şi o biserică, alţi 67 de oameni au murit în atacul de la o biserică din Negombo, la nord de Colombo, iar alţi 25 la o altă biserică în Batticaloa, în estul statului insular, conform aceleiaşi surse. 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close