Antena 3 CNN Actualitate Terasele se redeschid din 15 mai, cu condiţia respectării măsurilor de igienă și distanțare socială

Terasele se redeschid din 15 mai, cu condiţia respectării măsurilor de igienă și distanțare socială

Amendamentul propus de PSD ce prevede ca terasele să îşi reia activitatea, după ridicarea stării de urgenţă, începând cu 15 mai, cu respectarea măsurilor de igienă și distanțare socială, a fost admis de comisia juridică.

Terasele se redeschid din 15 mai, cu condiţia respectării măsurilor de igienă și distanțare socială
Sursa foto: Antena 3
13 Mai 2020   •   21:20

„Art.3 – (1) Pe durata stării de alertă se poate suspenda consumul produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile comune de servire a mesei din restaurante, hoteluri, moteluri, pensiuni, cafenele sau alte localuri publice, atât în interiorul, cât şi la terasele din exteriorul acestora. (2) Pe durata stării de alertă poate fi permisă prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice care nu se consumă în spațiile menționate la alin. (1), cu excepția teraselor unde se respectă măsurile de protecție sanitară”, este amendamentul propus de senatorul PSD Şerban Nicolae.

Restaurantele şi mall-urile vor rămâne închise, slujbele religioase se vor desfăşura în aer liber, iar cetățenii nu vom putea fi încă sancţionaţi pentru faptul că nu poartă masca de protecţie sau nu respectă distanţarea socială până la intrarea în viguare a legii care să le reglementeze.
 

×
Subiecte în articol: redeschidere terase
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close