Antena 3 Actualitate Timişoara ar putea intra în faliment

Timişoara ar putea intra în faliment

15 Aug 2015   •   12:13
Timişoara ar putea intra în faliment

Timișoara ar putea intra anul viitor în faliment, susţine liderul social-democraţilor timişeni, Sorin Grindeanu, potrivit Radio Timişoara.

Acesta a afirmat că situaţia va deveni o certitudine, dacă primaria ratează implenentarea unor proiecte cu fonduri europene, în valoare de 112 milioane de lei:

"Am văzut o atenționare din partea ADR Vest, legată de posibilitatea pierderii unor fonduri europene și care, ca și procedură, vor merge la bugetul local. 112 milioane de lei trecuți pe bugetul local, dacă e adevărat și se va întâmpla acest lucru la sfârșitul anului, este un efort care va duce în faliment Timișoara. Vom monitoriza periodic aceste lucruri, dar sper să fie doar o atenționare, altfel lucrurile sunt extrem de grave", a declarat Grindeanu.

ADR Vest a atras deja atenția municipalităţii cu privire la problemele întâmpinate la unele proiecte, care nu vor putea fi achitate cu bani europeni dacă nu sunt realizate în termenul stabilit, potrivit radiotimisoara.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close