Antena 3 CNN Actualitate Timişoara, "Patria Ţiganilor": Casele din centrul istoric au fost preluate abuziv de romi

Timişoara, "Patria Ţiganilor": Casele din centrul istoric au fost preluate abuziv de romi

Timişoara, "Patria Ţiganilor": Casele din centrul istoric au fost preluate abuziv de romi
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Oct 2011   •   09:34

Dacă ungurii nu au reuşit să cucerească şi să capete autonomia "Ţinutului Secuiesc", iată că ţiganii le arată că totul este posibil, atunci când deţii bani, forţă fizică, susţinerea poliţiei şi lipsă de bun simţ.

Jurnalul Naţional a realizat un material în care prezintă, detaliat, situaţia tragică în care se află cel puţin două sute de familii din centrul Capitalei Banatului, care au fost forţate să le vândă romilor locali locuinţele. Nici una dintre sutele de plângeri ale localnicilor nu a fost rezolvată. Poliţia nu vede şi nu aude.

Astfel, una câte una, casele naţionalizate din centrul istoric au intrat în proprie­ta­tea ţiganilor. Cu acte legale şi false, inventând moştenitori sau înviindu-i din morţi, cu complicitatea notarilor şi avocaţilor, a funcţionarilor Pri­mă­riei, clanurile şi-au extins an de an teritoriul.

De-a lungul anilor, mii de ti­mişoreni, locuitori ai zonei rezi­denţiale au reclamat la IJP Timiş, atât in scris, cât şi verbal, teroarea la care sunt supuşi din partea unor familii de romi, pentru a-şi părăsi casele în care au crescut şi au copilărit, la preţuri de nimic.

Potrivit unor estimări, un sfert de miliard de euro, bani din prostituţie, furturi, maşini furate, cerşetorie sau droguri au intrat în ultimii zece ani, din Occident, în casele romilor şi în maşinile Bentley şi Lamborghini parcate în faţa lor.

Pentru mai multe informaţii şi reportajul complet despre invadarea Timişoarei, accesaţi Jurnalul Naţional.




×
Subiecte în articol: romi tigani Jurnalul National
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close