Antena 3 CNN Actualitate Două TIR-uri conduse de tată şi fiu au strivit intenţionat o dubă. Scandal în timp ce victima murea în braţele medicilor

Două TIR-uri conduse de tată şi fiu au strivit intenţionat o dubă. Scandal în timp ce victima murea în braţele medicilor

Un bărbat a murit, după ce autoutilitara în care se afla a fost strivită de două TIR-uri. Accidentul grav a avut loc vineri seară pe E70, în localitatea Vităneşti, Teleorman.

Două TIR-uri conduse de tată şi fiu au strivit intenţionat o dubă. Scandal în timp ce victima murea în braţele medicilor
Sursa foto: Impact News
de Cristi Popovici    |    20 Noi 2021   •   11:46

Se pare că accidentul ar fi fost pus la cale de șoferii celor două TIR-uri, după o ceartă pe stația de emisie-recepție.

Șoferul dubei, care călătorea cu tatăl său, a vrut să depășească un TIR, la ieșirea din Alexandria. Fiindcă avea autoutilitară limitată la 90 km/h l-ar fi rugat pe șoferul de TIR, care de asemenea circula cu fiul sau în coloană, care conducea un alt tir, să îl lase să depășească.

”Lasă că îți arăt că te răstorn”, i-ar fi spus șoferul primului TIR, dubistului, potrivit informațiilor obținute de impactnews24.ro.

Conflictul dintre şoferi a continuat chiar de faţă cu poliţiştii şi medicii, deşi un om abia murise.

În încercarea de a-i separa pe cei trei, un poliţist a fost lovit şi gazat cu propriul spray lacrimogen.

”În urma accidentului a rezultat o victimă inconştientă, care a fost preluată de către echipajul SMURD şi transportată la spital”, a declarat Gelu Dragomir, reprezentant al ISU Teleorman.

Pasagerul a decedat, însă, pe drum, iar poliţiştii trebuie să stabilească acum vinovaţii.

”În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin parchet”, a transmis Iulian Orbeşteanu, reprezentant al Poliţiei Teleorman.

Cei trei şoferi nu au fost răniţi în urma accidentului.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Șoferul TIR-ului care a lovit din spate duba susține că accidentul s-a produs din cauza șoferului autoutilitarei, cu care admite că s-a certat, dar precizează că acesta ar fi frânat brusc în față sa, intenționat, pentru a-l șicana, iar el nu a mai putut evita impactul. După ce a fost lovită, duba a fost aruncată în TIR-ul din față.

După ce informațiile au ieșit în spațiul public, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman au transmis, sâmbătă, că se fac cercetări in rem, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Dosarul penal este deschis pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.


 

×
Subiecte în articol: accident scandal
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close