Antena 3 CNN Actualitate Toate cele 52 de articole ale proiectului de buget, ADOPTATE în Parlament într-o oră

Toate cele 52 de articole ale proiectului de buget, ADOPTATE în Parlament într-o oră

Toate cele 52 de articole ale proiectului de buget, ADOPTATE în Parlament într-o oră
03 Dec 2013   •   15:47

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, marţi, în mai puţin de o oră, toate cele 52 de articolele ale proiectului de buget pe 2014, neacceptând niciun nou amendament, parlamentarii urmând să ia în discuţie anexele bugetului.
   
Deputatul PDL Gheorghe Ialomiţianu a fost singurul care a susţinut mai multe amendamente, dar acestea au fost respinse prin vot de parlamentari.
   
Deputatul PDL Andreea Paul i-a solicitat, în timpul dezbaterilor, preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care conduce şedinţa de plen, să numere corect voturile asupra articolelor bugetului, reclamând că în sală sunt prezenţi doar 100 de parlamentari ai puterii. "Nu aveţi această atribuţie, Nu mă confundaţi cu o colegă de a dumneavoastră. Dumneavoastră aţi numărat cum aţi numărat şi la guvernare", i-a replicat Zgonea.
   
Deputaţii şi senatorii au aprobat doar propunerile făcute de comisiile de buget, finanţe.
   
Unul dintre articolele introduse de comisii prevede că în bugetul Societăţii Române de Radiodifuziune la capitolul Cultură este cuprinsă şi suma de 1.200 mii lei pentru finanţarea activităţii postului "Radio Chişinău", precum şi pentru amenajarea  spaţiilor de producţie şi emisie ale acestui post de radio.
  

×
Subiecte în articol: proiect de buget valeriu zgonea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close