Antena 3 CNN Actualitate Tolo.ro: Un securist l-a angajat pe Secureanu ca masor, în anii ’80. Cine sunt ofițerii SRI care l-au ajutat până azi

Tolo.ro: Un securist l-a angajat pe Secureanu ca masor, în anii ’80. Cine sunt ofițerii SRI care l-au ajutat până azi

Tolo.ro: Un securist l-a angajat pe Secureanu ca masor, în anii ’80. Cine sunt ofițerii SRI care l-au ajutat până azi
Sursa foto: Foto: spitalmalaxa.ro
de M.Z.    |    22 Dec 2016   •   15:58

Cazul fostului manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, înconjurat de cinci ofițeri activi ai SRI, arată falimentul modului cazon care vrea să controleze economia și, de fapt, generează mafie, potrivit Tolo.ro.

Secureanu a avut un prieten consilier la Cotroceni sub trei președinți: Ion Iliescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis. Numele său este Constantin Brâncuș și, după 15 ani de serviciu public în administrația prezidențială, nu există nici o poză cu el. Paul Stoica este ofițerul de Securitate care l-a angajat ca masor pe Secureanu în 1985, la centrul ”Socului”.

În total, cinci ofițeri activi ai SRI l-au sfătuit și l-au teleghidat pe managerul de la ”Malaxa”, iar recent s-a intensificat nervozitatea celor investigați și a crescut nivelul de risc dinspre ei spre jurnaliștii care îi expun.

Apelul de 22 decembrie 2016, la 27 de ani de la Revoluție: ”Băgați-vă grădina zoologică în cazarmă!”.

Fostul manager al spitalului Malaxa din București, Florin Secureanu, este urmărit penal în urma dezvăluirilor făcute de o anchetă a Gazetei Sporturilor. Secureanu este acuzat de luare de mită și de delapidare, prejudiciul fiind de mai bine de 400.000 de euro.

Citiți continuarea, pe Tolo.ro
 

×
Subiecte în articol: Florin Secureanu SRI Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close