Antena 3 CNN Actualitate Trafic aglomerat pe DN 1, pe sensul de urcare spre staţiunile de pe Valea Prahovei

Trafic aglomerat pe DN 1, pe sensul de urcare spre staţiunile de pe Valea Prahovei

Trafic aglomerat pe DN 1, pe sensul de urcare spre staţiunile de pe Valea Prahovei
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Sep 2012   •   22:01

Traficul rutier este aglomerat, vineri seară, pe DN 1, pe sensul de urcare spre staţiunile montane de pe Valea Prahovei, circulându-se cu dificultate în zona Nistoreşti-Comarnic, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, autoturismele care urcă spre staţiunile montane de pe Valea Prahovei circulă cu viteză redusă pe DN 1, pe tronsonul Nistoreşti-Comarnic, din cauza aglomeraţiei, dar şi a faptului că în Comarnic sunt multe treceri de pietoni.

Zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi la Sinaia, unde se desfăşoară, în acest week-end, cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului "Sinaia Forever", tema din acest an a evenimentului fiind  "100 de ani de Casino".
   
Astfel, pentru desfăşurarea acestui eveniment, circulaţia va fi închisă pe Bulevardul Carol I până luni, 1 octombrie, ora 06.00, iar pe strada Octavian Goga circulaţia va fi închisă până duminică, 30 septembrie,ora 24.00.
   
În această perioadă vor putea fi folosite rutele alternative, astfel: pentru tranzitarea oraşului se va circula pe DN1, pentru a putea ajunge în zona centrală sau la alte obiective de interes turistic din DN 1 - Bulevardul Republicii -  la sensul giratoriu din intersecţia cu Bulevardul Carol - Mihail Kogălniceanu - Theodor Aman - Furnica - toate direcţiile (Castelul Peleş, Mănăstire, Telegondolă, Cota 1400).



×
Subiecte în articol: statiuni montane
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close