Antena 3 CNN Actualitate Traficul aerian, deblocat pe Aeroportul Otopeni. Avioanele au întârzieri de până la 90 de minute

Traficul aerian, deblocat pe Aeroportul Otopeni. Avioanele au întârzieri de până la 90 de minute

Traficul aerian, deblocat pe Aeroportul Otopeni. Avioanele au întârzieri de până la 90 de minute
Sursa foto: Foto: flickrhivemind.net
de M.Z.    |    22 Iun 2013   •   13:28
Update 13.25 - Problemele apărute la sistemul de procesare automată a bagajelor pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" au fost remediate, sistemul funcţionează la capacitate maximă, iar cursele programate pentru decolare operează conforma programului, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.
 
"Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) au fost remediate nereglarităţile apărute la sistemul de procesare automată a bagajelor. (...) Cursele programate pentru decolare operează conform programului de zbor", se arată în comunicatul remis, sâmbătă, informează Mediafax.
______________________________________________

Unele curse de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" înregistrează întârzieri de până la 90 de minute la decolare, sâmbătă, din cauza unor căderi repetate de tensiune din reţeaua naţională de electricitate, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.
 
Potrivit sursei citate, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti (AIHCB), traficul aerian se desfăşoară normal, însă unele curse înregistrează întârzieri la decolare de până la 90 de minute.
 
"Întârzierile se înregistrează ca urmare a unor căderi repetate de tensiune din reţeaua naţională de electricitate, care au generat neregularităţi la sistemul de procesare automată a bagajelor la plecare.

În prezent se lucrează pentru revenirea la capacitate maximă a sistemului. Bagajele pasagerilor au fost procesate în sistem manual, conform planului de contingenţă, cursele programate  pentru decolare operând cu întârzieri minime faţă de programul de zbor", se arată în comunicatul de presă.
 
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti precizează că pasagerii pot obţine informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti de pe pagina web.

Vezi aici cursele aeriene decalate
 

×
Subiecte în articol: Aeroport Otopeni
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close