Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, despre divorțul fiicei sale. Ce se întâmplă cu averea

Traian Băsescu, despre divorțul fiicei sale. Ce se întâmplă cu averea

Traian Băsescu, despre divorțul fiicei sale. Ce se întâmplă cu averea
Sursa foto: Foto: Facebook / Traian Basescu
04 Sep 2016   •   23:04

Fostul şef al statului, Traian Băsescu, a declarat duminică seară, într-o emisiune televizată, că divorţul fiicei sale, Elena, nu va afecta viaţa celor doi copii rezultaţi în urma mariajului acesteia cu Bogdan Ionescu, dar şi că, în ciuda speculaţiilor, fostul cuplu 'nu are mare avere de împărţit'.

Băsescu a spus că atât părinţii, cât şi bunicii din ambele părţi 'sunt foarte grijulii' şi 'fac tot ce este posibil' pentru ca celor mici să nu le lipsească nimic şi să nu simtă 'impactul acestui eveniment nefericit'.

'Facem ce este mai bine pentru copii (...) Nu duc lipsă de nimic (...) şi ultimul lucru de care ar putea duce lipsă ar fi de dragoste. Toţi îi iubim, ţinem la ei', a spus Traian Băsescu.

El a menţionat că, înainte de a se despărţi, Elena şi Bogdan s-au consultat şi cu părinţii, dar, în cele din urmă, au decis să pună capăt căsniciei.

'Nu sunt supărat pe niciunul dintre ei. Dacă au constatat că nu merge, asta-i viaţa (...) Ne-au consultat pe toţi patru, am discutat şi cu amândoi şi cu fiecare în parte, noi patru, bătrânii, părinţii lui Bogdan şi noi am discutat cu fiecare dintre ei. (...) Cu ceva timp înainte, două-trei luni înainte, au dat semnale şi i-am sfătuit să mai încerce, au zis că nu merge. Nu merge, asta e (...) Şi nici nu cred că ar trebui să mai încerce. Dacă au decis aşa, până la urmă viaţa nu e reversibilă. Au luat o decizie, să meargă înainte, fiecare să îşi ia drumul, cu grijă maximă pentru copii. De altfel, copiii, aşa s-au înţeles, aşa e şi legea, custodia este comună, chiar dacă stau la Elena, ca mamă, având în vedere că sunt mici', a mai spus Traian Băsescu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close