Antena 3 Actualitate Traian Băsescu, ghidul Elenei Udrea la DNA. Fostul preşedinte o sfătuia să intre "prin lateral" la DNA

Traian Băsescu, ghidul Elenei Udrea la DNA. Fostul preşedinte o sfătuia să intre "prin lateral" la DNA

07 Mar 2015   •   16:31

Dezvăluire incredibilă a Elenei Udrea despre prima sa vizită la DNA. Traian Băsescu o sfătuia pe unde să intre ca să nu o vadă nimeni. O intrare pe care o foloseau cei care se ascundeau de presă şi pe care preşedintele o cunoştea.

Însă Udrea nu a putut să o folosească pentru că negocierile cu procurorii au eşuat, şi nu i-a fost permis accesul decât pe uşa principală.

Traian Băsescu nu a fost numai sfătuitorul politic al Elenei Udrea, ci este şi îndrumătorul acesteia de când au început problemele cu justiţia. Udrea povesteşte în jurnalul ei, pe care i l-a încredinţat jurnalistului Ion Cristoiu, cum s-a sfătuit cu Traian Băsescu înainte să ajungă la DNA.

BĂSESCU ŞTIE INTRĂRILE SECRETE DE LA DNA
"L-am sunat imediat pe Preşedinte, pentru că mi s-a părut evident că se încearcă compromiterea mea. (…) Preşedintele mi-a zis că pot intra pe prin lateral, pentru a evita un scandal de presă.(...) M-au chemat să declar ca martor într-un dosar cu Gheorghe Ştefan, spunând că era de maximă urgenţă audierea mea", se arată într-o postare pe cristoiublog.ro

Udrea a ascultat sfatul preşedintelui, a cerut permisiunea procurorului de a intra pe uşa din lateral, şi în urma unei negocieri, chiar să schimbe ora la care să fie audiată, pentru a fi sigură că scapă ce ochii jurnaliştilor.

UDREA NEGOCIA CU PROCURORII
"L-a DNA m-au chemat într-o miercuri pentru vineri. Le-am spus că vin luni dimineaţa la ora 9, pentru că la ora 11 urma să merg la Ambasada SUA. (...) Am cerut prelungirea datei până miercuri, la ora 19. Era mai sigur ca discreţie. L-am sunat pe cel care răspundea de dosar, a fost amabil, a zis că este ok.(...) De pe drum am sunat să le spun că mă apropii. Mi s-a spus că nu pot intra prin lateral, pentru că n-a fost aprobată cererea de conducerea instituţiei! Am intrat prin faţă, pe unde era toată presa chemată. ( …) De ce presa şi de ce nu am ştiut dinainte că nu pot intra prin lateral, cum fac mulţi alţii?", se mai arată în postarea publicată pe cristoiublog.ro

Aşa a realizat Elena Udrea că DNA a fost împotriva ei de la început, după cum scrie în jurnalul secret protejata lui Băsescu.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Ion Cristoiu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close