Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, în vizită pe şantierul Gazoductului Iaşi - Ungheni

Traian Băsescu, în vizită pe şantierul Gazoductului Iaşi - Ungheni

Traian Băsescu, în vizită pe şantierul Gazoductului Iaşi - Ungheni
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Sep 2013   •   09:39

Preşedintele Traian Băsescu merge, vineri dimineaţă, în vizită la şantierul Gazoductului Iaşi - Ungheni.

Potrivit anunţului Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului este aşteptat în jurul orei 9.45 la Horleşti, în judeţul Iaşi, în vizită la şantierul Gazoductului Iaşi - Ungheni.

Potrivit unui comunicat transmis, în 11 septembrie, de Preşedinţia Republicii Moldova, preşedintele Traian Băsescu şi omologul său moldovean, Nicolae Timofti, s-au înţeles "să facă demersuri în vederea accelerării la maximum a construcţiei gazoductului Iaşi-Ungheni şi a altor proiecte energetice moldo-române asupra cărora cei doi preşedinti şi Guvernele celor două tări au convenit anterior".

La finalul lunii august, premierul Victor Ponta a declarat că finalizarea gazoductului Iaşi - Ungheni va avea loc în luna decembrie.

Primul ministru a fost prezent, în 27 august, în Republica Moldova la ceremonia de inaugurare a gazoductului Iaşi-Ungheni, alături de premierul moldovean, Iurie Leancă, şi comisarul european pentru Energie, Günther Oettinger.×
Subiecte în articol: gazoduct Iași

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close