Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu poate avea DESTINUL Elenei Udrea. Informaţiile DNA care îl apropie pe Băsescu de RĂCOARE

Traian Băsescu poate avea DESTINUL Elenei Udrea. Informaţiile DNA care îl apropie pe Băsescu de RĂCOARE

Traian Băsescu poate avea DESTINUL Elenei Udrea. Informaţiile DNA care îl apropie pe Băsescu de RĂCOARE
de O.P.    |    11 Feb 2015   •   05:58

Acuzaţiile de spălare de bani aduse Elenei Udrea au legătură cu achiziţionarea terenului de la Nana. Potrivit unor surse judiciare, suma pe care a folosit-o Elena Udrea pentru a-şi cumpăra terenul respectiv ar fi provenit din divorţul de Dorin Cocoş, iar astfel banii ar fi fost spălaţi.

Vă reamintim, în 2013, Elena Udrea şi-a cumpărat două terenuri la Nana, în suprafaţă totală de 1,8 hectare, în vecinătatea celor ale fostului preşedinte, Traian Băsescu. 

Jurnalistul Radu Tudor subliniază faptul că banii albiţi de cuplul Udrea-Cocoş ar fi putut ajunge şi la Traian Băsescu.

"Între Udrea şi Băsescu există un contract de arendă pentru terenul de la Nana şi dacă Udrea este acuzată de spălare de bani pentru terenul de la Nana, întrebarea logică şi firească următoare este dacă Băsescu a primit bani spălaţi".

Elena Udrea a luat aproximativ 290 de hectare de teren agricol în comuna Nana, de la fiica cea mare a fostului preşedinte, Ioana Băsescu. Udrea a cultivat orz şi grâu, culturi pentru care a primit şi o parte din subvenţiile de la stat: 20.000 de euro.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close