Antena 3 CNN Actualitate O șină a străpuns podeaua unui tramvai din Capitală și a rănit grav un călător: ”Bara de fier ruptă fix într-un călător”

O șină a străpuns podeaua unui tramvai din Capitală și a rănit grav un călător: ”Bara de fier ruptă fix într-un călător”

Un bărbat a fost rănit, vineri, într-un tramvai care circula pe linia 19 din Capitală, după ce o bucată de şină a intrat prin podea şi l-a lovit la un picior. Călătorii i-au acordat primul ajutor.

O șină a străpuns podeaua unui tramvai din Capitală și a rănit grav un călător: ”Bara de fier ruptă fix într-un călător”
Sursa foto: Cosmin Nicolae / Facebook
de Laura Dinu    |    25 Iun 2021   •   14:04

”Bara de fier rupta fix într-un călător. Pasagerii asigură prim ajutor. Putea sa fie mort. Nerva Traian, ora 13.00. Eram in tramvai si am simțit ca se rupe. A dat fix într-o șina ruptă. Se așteaptă ambulanța. Destul de grav omul”, scrie un martori pe o rețea socială. 

Bara de fier rupta fix intr un calator. Pasagerii asigura prim ajutor. Putea sa fie mort. Nerva traian oea 13.00. Eram...

Publicată de Cosmin Nicolae pe Vineri, 25 iunie 2021

Este vorba despre tramvaiul care circula pe linia 19. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost rănit la picior și transferat de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni. 

Circulaţia tramvaielor pe linia 19 este restricţionată.

La faţa locului au venit poliţişti şi angajaţi de la STB. Ancheta este în desfăşurare.

×
Subiecte în articol: tramvai
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close