Transalpina, cel mai spectaculos drum din România, s-a redeschis. Circulația e permisă doar pe timpul zilei

17 Mai 2018   •   09:42
Transalpina, cel mai spectaculos drum din România, s-a redeschis. Circulația e permisă doar pe timpul zilei foto- Instagram

Drumul Transalpina a fost redeschis de miercuri. Circulația e permisă momentan doar pe timpul zilei și cu restricții de viteză. 

Reprezentanții de la Drumuri Naționale Târgu-Jiu au anunțat că circulația e permisă pe timpul zilei, mai exact între orele 08.00-20.00. 

Pe acest drum există o restricție de 30 de kilometri pe oră. De asemenea, e interzis accesul autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone. 

”S-a deschis Transalpina, Drumul Regelui. Se circulă. E adevărat, acum este mai frig, este ceaţă, dar, în câteva zile, conform prognozei, va fi soare şi va şi mai frumos pe acest drum. Condiţiile de trafic sunt clare. 3,5 tone, doar pe timpul zilei, de la 08.00 la 20.00 şi cu viteza de 30 kilometri pe oră. Cu siguranţă că vom respecta cu toţii, şi noi, şi participanţii la trafic, aceste restricţii, cu siguranţă ne vom bucura de o vară cu mulţi turişti care vor veni să vadă aceste zone”, a declarat Ion Tudor, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.

Sursă: Mediafax
x close