Antena 3 Actualitate Trei persoane au fost arestate în dosarul lui Tudor Simionov, românul omorât în noaptea de Anul Nou

Trei persoane au fost arestate în dosarul lui Tudor Simionov, românul omorât în noaptea de Anul Nou

29 Ian 2019   •   18:47
Trei persoane au fost arestate în dosarul lui Tudor Simionov, românul omorât în noaptea de Anul Nou

Poliţia britanică a arestat trei suspecţi în ancheta privind uciderea cetăţeanului român Tudor Simionov, în noaptea de Anul Nou, în faţa clubului de noapte londonez Mayfair, a relatat marţi seară ediţia online a publicaţiei Daily Mail.

Suspecţii, toţi cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, au fost arestaţi separat în ultimele 12 ore.

Primul bărbat arestat, în vârstă de 25 de ani, s-a prezentat el însuşi, luni, la o secţie de poliţie din centrul Londrei.

A doua arestare a avut loc marţi dimineaţă în jurul orei locale 06:00 (06:00 GMT), în Brent (nord-vestul Londrei), după ce un bărbat în vârstă de 20 de ani încercase să fugă, el fiind imobilizat cu ajutorul unui câine poliţist.

Al treilea bărbat, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat în Hammersmith (vestul Londrei), pentru crimă şi violenţe.

Detectivii britanici au lansat un nou apel pentru strângerea de informaţii pentru urmărirea lui Ossama Hamed (25 de ani) şi Nor Aden Hamada (23 de ani) în acest dosar, aflaţi în libertate.

''Ancheta noastră continuă să avanseze. Avem acum trei arestări pentru crimă, o femeie pusă sub acuzare pentru obstrucţionarea desfăşurării anchetei şi un bărbat acuzat de violenţe. Cei trei bărbaţi vor fi acum interogaţi de anchetatori. Totuşi, nu ne vom opri decât atunci când îi vom captura pe toţi cei care au luat parte la uciderea lui Tudor Simionov'',
a declarat inspectorul de poliţie Garry Moncrieff, din cadrul Comandamentului pentru anchetarea crimelor şi a altor infracţiuni majore.

Agentul de pază Tudor Simionov a fost înjunghiat mortal în noaptea de Anul Nou în timp asigura paza clubului de noapte Mayfair, unde se desfăşura o petrecere exclusivistă, conform presei britanice. El a încercat să oprească un grup de indivizi care doreau să pătrundă în acea locaţie, iar unul dintre aceştia l-a înjunghiat în inimă, după cum preciza pe Facebook prietena sa, Mădălina Anghel.

Încă doi agenţi de pază, în vârstă de 37 de ani şi, respectiv, 29 de ani, împreună cu o femeie în vârstă de 29 de ani care lucra în aceeaşi locaţie, au fost la rândul lor înjunghiaţi în acel incident surprins parţial de camerele de supraveghere, dar au supravieţuit.

Un bărbat îmbrăcat elegant, conform descrierii făcute de publicaţia Daily Mirror, şi care pare a fi Tudor Simionov, iese în faţa uşii şi aparent încearcă cu calm să liniştească spiritele, dar apoi situaţia degenerează într-o confruntare.

Promoterul clubului unde se desfăşura petrecerea, Leroy Rose, în vârstă de 25 de ani, a declarat că un grup de nouă indivizi au încercat să forţeze intarea, iar Tudor Simionov a ieşit pentru a-i ajuta pe ceilalţi agenţi de pază. Leroy Rose îşi aminteşte că i-a acoperit lui Tudor rana cu un prosop, dar a murit în braţele sale. ''El este un erou. A murit încercând să-şi salveze colegii'', mai spune promoterul.

Cât despre acel club, Leroy Rose l-a descris drept ''un loc unde vin oameni înstăriţi, oameni cu mulţi bani'', iar patronul este de asemenea ''un om foarte bogat, el este în atenţia publicului''.

Sursă: Agerpres
×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close