Antena 3 CNN Actualitate Trupul neînsufleţit al lui Nae Lăzărescu va fi depus astăzi la Teatrul Constantin Tănase

Trupul neînsufleţit al lui Nae Lăzărescu va fi depus astăzi la Teatrul Constantin Tănase

Trupul neînsufleţit al lui Nae Lăzărescu va fi depus astăzi la Teatrul Constantin Tănase
Sursa foto: Foto: teatrultanase.ro
de M.Z.    |    20 Dec 2013   •   07:16

Trupul neînsufleţit al lui Nae Lăzărescu va fi depus astăzi în sala Savoy a Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Apropiaţii şi cei care l-au admirat îşi vor putea lua rămas bun de la el începând cu ora 14.00. 


Actorul, care se considera un funcţionar plătit să livreze fericire de o clipă, a tras cortina în faţa vieţii şi îşi va juca rolul de comediant în ceruri.

Scena i-a fost casă timp de 50 de ani, iar umorul pe care l-a oferit cu talent a fost darul său pentru milioanele de spectatori şi telespectatori care l-au urmărit.

Comicul Nae Lăzărescu s-a stins din viaţă joi, după lupta cu o boală grea, dar a lăsat în urmă doar zâmbete şi amintiri pline de amuzament.
 
Sâmbătă, Nae Lăzărescu va fi înmormântat la Focşani, în oraşul natal al soţiei sale, care este şi ea actriţă de comedie.
 
Actorul Nae Lăzărescu a murit pe 19 decembrie. Potrivit unor surse medicale, Nae Lăzărescu avea o suferinţă cronică la ficat şi era în investigaţii. Acesta mergea o dată pe lună la Spitalul Fundeni din Bucureşti pentru analize medicale. 

Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut în special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.
    
A jucat şi în filme, printre care "Grăbeşte-te încet", "Şantaj", "Baloane de curcubeu", "Căsătorie cu repetiţie" şi "Viraj periculos". De asemenea, în animaţia "Maşini", i-a dat voce personajului Clang.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close