Antena 3 CNN Actualitate Tu cât ai plăti pentru o noapte de cazare, în munţi, printre sloiuri de gheaţă?

Tu cât ai plăti pentru o noapte de cazare, în munţi, printre sloiuri de gheaţă?

Tu cât ai plăti pentru o noapte de cazare, în munţi, printre sloiuri de gheaţă?
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Dec 2013   •   20:04

Patru sute de lei pentru o noapte de cazare în creierii munţilor, printre sloiuri de gheaţă... nu sună deloc confortabil. Sunt mulţi însă amatorii de experienţe inedite.

Aşa se face că în fiecare an e bătaie pe locurile de cazare din Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac. E o unitate cotată la trei stele, unde turiştii cu siguranţă nu vor simţi frigul. De câteva zile a început construcţia hotelului, care trebuie să fie gata înainte de Crăciun.

Fundaţia hotelului de gheaţă este aproape gata. Poate acum nu arată foarte îmbietor, însă în aproximativ două săptămâni aici va fi un hotel luxos.

În fiecare an, de nouă ani încoace, camerele Hotelului de Gheaţă sunt unice şi originale. De data aceasta, tema va fi Barocul.

Decorul este în întregime din gheaţă şi diferă în fiecare cameră. Chiar şi paturile sunt construite din blocuri mari de gheaţă. Pentru confortul oaspeţilor, pe fiecare pat se află însă o saltea moale acoperită cu lenjerie, pături şi blănuri pufoase. În plus turiştii primesc saci călduroşi de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţă este cuprinsa între -2 şi +2 grade C. O noapte de cazare într-o cameră dublă costă 400 de lei, iar într-un igloo - 600 de lei.

×
Subiecte în articol: noapte cazare hotel Balea lac
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close