Antena 3 CNN Actualitate Tudor Chirilă a lansat atacuri politice în timpul unui concert: ”Orban, Cîțu, Guvernul, niște mincinoși”

Tudor Chirilă a lansat atacuri politice în timpul unui concert: ”Orban, Cîțu, Guvernul, niște mincinoși”

Tudor Chirilă a fost prezent, împreună cu trupa Vama, la festivalul KIMARO din Constanța, unde a lansat atacuri politice la adresa premierului Florin Cîțu, a lui Ludovic Orban și a Guvernului.

Tudor Chirilă a lansat atacuri politice în timpul unui concert: ”Orban, Cîțu, Guvernul, niște mincinoși”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    17 Aug 2021   •   12:30

La finalul concertului, Tudor Chirilă a ținut să le amintească oamenilor că industria muzicală a fost grav afectată de pandemie în 2020, iar el și alți artiști care urcă încă pe scenă au reușit să treacă cu bine peste acea perioadă, însă au fost mulți care nu au putut.

Acesta lansat atacuri la adresa guvernanților, care nu au ajutat artiștii, așa cum au promis.

”În Banca Națională a României există un miliard de euro, fonduri europene care nu au fost cheltuiți pentru ajutorarea celor care li s-a interzis să muncească. Aici nu este vorba despre noi.

Uitați-va la noi. Noi am supraviețuit. Dar, foarte multe trupe mici și foarte mulți oameni din industria de spectacol, ori au plecat din țară, ori și-au schimbat meseriile. Orban, Cîțu, Guvernul, niște mincinoși. Punct!”, a spus Tudor Chirilă în timpul concertului.

×
Subiecte în articol: tudor chirila
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close