Antena 3 CNN Actualitate Ultimele informații de la ședința CEx. Lia Olguța Vasilescu: "Venim în plus cu câteva măsuri noi"

Ultimele informații de la ședința CEx. Lia Olguța Vasilescu: "Venim în plus cu câteva măsuri noi"

Ultimele informații de la ședința CEx. Lia Olguța Vasilescu: "Venim în plus cu câteva măsuri noi"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
22 Ian 2018   •   17:29

Ședința Comitetului Executiv este în plină desfășurare, o ședință în care inițial trebuia să se discute viitoarea componență a Guvernului Dăncilă. Social-democrații trebuiau să dea astăzi un vot, însă nu se mai întâmplă acest lucru. Aceast subiect a fost mutat pentru vineri, însă discuțiile sunt în continuare deschise, mai mulți lideri de filială au venit la Parlament, în biroul lui Liviu Dragnea. pentru a discuta despre eventuale nominalizări. 

De asemenea, în ședința de astăzi se discută măsurile programului de guvernare care ,pe de o parte au fost deja îndeplinite și trebuie scoase din formula de anul trecut, pe de altă parte nu e exclus să vedem măsuri noi pentru cabinetul Vioricăi Dăncilă. La finalul ședinței va avea loc și o conferință de presă susținută de Liviu Dragnea pentru a explica exact tot ceea ce s-a discutat în ședință. 

"Am avut niște discuții ieri și am stabilit că ne-am grăbi dacă astăzi am discuta despre miniștri. Am început de ieri discuțiile despre programul de guvernare. O să discutăm acum în CEx, acest a va fi subiectul principal. Cu colegii de la ALDE o să ne vedem și mâine și poimâine și joi, dar am stabilit în principiu că nu vor fi modificări mari sau multe", a spus Liviu Dragnea înainte de începerea ședinței. 

Lia Olguța Vasilescu nu crede că vor fi modificări mari în ceea ce privește programul de guvernare. 

"În ultimele zile eu cred că fiecare ministru trebuie să fie pregătit pentru că măsurile le implementează ministerele, nu premierul. Eu sunt pregătită să avem o discuție foarte serioasă și amplă despre programul de guvernare. Am scos toate măsurile care s-au implementat deja în acest an, 2017, și sunt 25 de măsuri din cele 100 implementate doar pe Ministerul Muncii. Rămânem cu celelalte care sunt în curs de implementare sau care nu au început încă și venim în plus cu câteva măsuri noi", a declarat Lia Olguța Vasilescu. 

 

×
Subiecte în articol: sedinta Liviu Dragnea Olguta Vasilescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close