Antena 3 Actualitate Ultimul interviu al milionarului Costel Comana: "Să fiu şef de gară a fost cea mai bună şcoală de management pentru mine"

Ultimul interviu al milionarului Costel Comana: "Să fiu şef de gară a fost cea mai bună şcoală de management pentru mine"

de S.T.    |    28 Feb 2015   •   22:13

Costel Comana, milionarul român găsit spânzurat în toaleta unui avion, povestea într-un interviu publicat în 2008 cum a început afacerea sa şi cum experienţa de şef de gară l-a ajutat să avanseze până la funcţia de director de divizie în CFR.

"Să fiu şef de gară a fost cea mai bună şcoală de management pentru mine, iar promovarea (din şef de gară al Braşov Triaj a fost avansat şef de gară al Braşov Călători şi apoi ca director de divizie CFR - n.red.) m-a făcut să mă gândesc la propria mea afacere, deoarece nu mai exista adrenalină", spune Costel Comana, care a renunţat la începutul anilor 2000 la funcţia din cadrul CFR pentru a încerca o afacere în acelaşi domeniu, al căilor ferate.

"Toată lumea mi-a spus că sunt nebun să îmi ipotechez casa pentru a intra în ceva de care nu am habar dacă va merge sau nu. (...) Mi-au oprit trenul după o săptămâna, deoarece nu aveam voie să circul", spunea Comana.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close