Un analist politic de la Moscova aruncă bomba: Vladimir Putin își pregătește plecarea de la conducerea Rusiei. Ce a urmat după publicarea declarațiilor

de A.M.P    |    12 Noi 2016   •   10:57
Un analist politic de la Moscova aruncă bomba: Vladimir Putin își pregătește plecarea de la conducerea Rusiei. Ce a urmat după publicarea declarațiilor Foto: Agerpres

Vladimir Putin ar putea renunța la putere în viitorul apropiat, susține un analist politic rus, citat de Daily Mail.

Liderul de la Kremlin, în vârstă de 64 de ani, ar putea fi nevoit să renunțe la președinția Federației ruse în ”anumite circumstanțe”, iar asta va însemna că va ieși din atenția publică în următorul an.

Analistul politic Valeri Solovey, profesor la Institutul de Stat pentru Afaceri Externe din Moscova, a lăsat să se înțeleagă că Putin ar putea fi forțat să se retragă din cauza unei boli de care suferă.

Declarațiile analistului au fost publicate pe site-ul de știri apropiat regimului de la Kremlin, Moskovski Komsomolets, însă au fost șterse după câteva ore.
 
Cu toate acestea, dl Solovey a insistat că tot ceea ce a declarat este adevărat.

"Înainte de sfârșitul anului, publicul va primi o confirmare a tot ceea ce a menționat în interviu”, a spus analistul politic.

x close