Antena 3 CNN Actualitate Un băieţel de şapte ani aflat în excursie cu şcoala la Băile Felix a murit înecat (VIDEO)

Un băieţel de şapte ani aflat în excursie cu şcoala la Băile Felix a murit înecat (VIDEO)

Un băieţel de şapte ani aflat în excursie cu şcoala la Băile Felix a murit înecat (VIDEO)
Sursa foto: piscina
28 Mai 2010   •   12:14

O excursie la Băile Felix a fost fatală pentru un băieţel de 7 ani din Arad. Copilul s-a înecat într-un bazin cu apă termală, dar deocamdată, nimeni nu ştie dacă s-a aruncat sau dacă a alunecat în apă. În cădere însă s-ar fi lovit la cap de trepte.

Învăţătoarele erau în apă, cu elevii care ştiau să înoate, aşa că puştiul, rămas singur pe marginea bazinului, a făcut ce a vrut el. Sunt două variante: ori s-a aruncat în apă, cum făcuse şi cu câteva minute mai devreme, într-n bazin mai mic, ori a alunecat în apa adâncă de 80 de centimetri şi s-a lovit la cap de scări.

Nici măcar sora cu un an mai mare nu şi-a dat seama că a dispărut. Câteva minute mai târziu, un bărbat venit să înote l-a văzut plutind şi s-a grăbit să îl scoată din apă. Era deja inconştient şi medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic să îl salveze. Necropsia a stabilit că băiatul de şapte ani a murit înecat.

Acum urmează anchetele. Mai întâi, cea a poliţiei, care, după rezultatul necropsiei - asfixie prin înec- a deschis dosar penal pentru moarte prin violenţă. Învăţătoarele, şi cea care trebuie să îi supravegheze pe copil, dar şi colegele ei, vor fi audiate. În funcţie de ce stabilesc verificările oamenilor legii, şi inspectorarul şcolar judeţean Arad ar putea deschide o anchetă, iar sancţiunile ar putea merge până la desfacerea contractului de muncă.


Observator

×
Subiecte în articol: copil inec invatatoare şcoală
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close