Un bărbat din Suceava a incendiat două case recitând pasaje din Biblie

de Georgiana Adam    |    22 Feb 2021   •   18:00
Un bărbat din Suceava a incendiat două case recitând pasaje din Biblie

Tânărul de 28 de ani din județul Suceava și-a incendiat propria casă, dar și pe cea a tatălui său, în urma unui conflict. Speriat, tatăl a sesizat poliţia subliniind că fiul său se află sub influența alcoolului, este agitat și citeşte pasaje din Biblie.

Incidentul a avut loc, sâmbătă, în localitatea Cornu Luncii, judeţul Suceva, în urma unui conflict în familie, între un tată şi un fiu.

Tânărul în vârstă de 28 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, i-a incendiat casa tatălui său după ce a recitat pasaje din Biblie. 

În urma incendiului, au ars bunurile de la parter (mobilier, textile și alte bunuri casnice) și s-au degradat pereții.

Ulterior, bărbatul și-a incendiat și propria casă aflată la aproximativ 50 de metri distanță de prima. Acolo au ars acoperișul și bunurile din interior.

La stingerea flăcărilor a participat şi preotul din comună cu o autospecială cumpărată alături de fiii săi și alți tineri.

Pentru gestul său, tânărul de 28 de ani s-a ales cu dosar penal pentru "distrugere prin incendiere” şi a fost internat la spitalul de neuropsihiatrie, în vederea expertizării și stabilirii discernământului, notează obiectivdesuceava.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close